Top 20 Radio Stations A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

K


KBIA-FM 91.3 MHz - Public Radio 91.3 FM

Select a show below or create your own show.


Sel Show Name Time Duration Weekdays
A Prairie Home Companion 10:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
A Prairie Home Companion 3:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
All Things Considered (NPR) 1:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Beale Street Caravan 8:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Bob Edwards Weekend 12:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Bob Edwards Weekend 11:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Car Talk (NPR) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Car Talk (NPR) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Celtic Connections 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Chicago Symphony 7:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon
Classical Guitar Alive 6:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Hearts of Space 7:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Jazz After Hours (PRI) 9:00 PM (America/Los_Angeles) 240 minutes Fri, Sat
Live at the Concertgebouw 7:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Wed
Marketplace with Kai Ryssdal (APM) 4:00 PM (America/Los_Angeles) 30 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Morning Edition (NPR) 2:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
New York Philharmonic This Week 7:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Thu
Performance Today (APM) 5:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Pittsburgh Symphony 7:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Fri
Reel Music 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Fri
This American Life (PRI) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
This American Life (PRI) 8:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
To the Best of Our Knowledge (PRI) 4:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
To the Best of Our Knowledge (PRI) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Weekend All Things Considered (NPR) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat, Sun
Weekend Edition Saturday (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Weekend Edition Sunday (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sun
WTF with Marc Maron 3:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
WTF with Marc Maron 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
minutes