Top 20 Radio Stations A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

K


KBSU-FM 90.3 MHz -

Select a show below or create your own show.


Sel Show Name Time Duration Weekdays
A Prairie Home Companion 9:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Wed
A Prairie Home Companion 3:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
A Prairie Home Companion 6:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Blues Before Sunrise 10:00 PM (America/Los_Angeles) 300 minutes Sat
Blues Deluxe 9:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon
Celtic Connections 5:00 PM (America/Los_Angeles) 64 minutes Sat
Classical 24 with Bob Christiansen 1:00 PM (America/Los_Angeles) 240 minutes Thu, Fri
Classical 24 with Bob Christiansen 5:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Thu, Fri
Classical 24 with Elena See 5:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed
Classical 24 with Jeff Esworthy 8:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Classical 24 with John Zech 3:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Tue, Wed, Thu, Fri
Classical 24 with Julie Amacher 11:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Classical 24 with Lynn Warfel 4:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Classical 24 with Lynn Warfel 8:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Classical 24 with Lynn Warfel 1:00 PM (America/Los_Angeles) 240 minutes Mon, Tue, Wed
Classical 24 with Mindy Ratner 10:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Classical 24 with Scott Blankenship 3:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Classical 24 with Scott Blankenship 10:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Classical 24 with Scott Blankenship 1:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Tue
Classical Guitar Alive 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Echoes (PRI) 7:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Edges 9:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Tue
Fluid Drive 9:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Thu
From the Top (NPR) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Full Circle 5:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Sat
Mountain Stage (NPR) 1:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Pipedreams (APM) 8:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Private Idaho 9:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Sat
The Thistle & Shamrock (NPR) 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
minutes