Top 20 Radio Stations A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

K


KSVC-AM 980 kHz - The Talk of Mid Utah

Select a show below or create your own show.


Sel Show Name Time Duration Weekdays
ABC World News with Diane Sawyer 8:00 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Sun
America in the Morning 5:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
America This Week 8:30 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Sun
Best of Sean Hannity 5:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Clear Out West 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
First Light with Dirk Van 4:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Focus On The Family Weekend 7:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Football Night in America 8:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Glen Rawson 11:20 AM (America/Los_Angeles) 10 minutes Sun
Glenn Beck Weekend Edition 11:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Meet the Press (NBC) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Music & the Spoken Word. 11:30 AM (America/Los_Angeles) 10 minutes Sun
Musical Masterpieces with Joe Gentry 12:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Radio Round-Up Talk Show 8:07 AM (America/Los_Angeles) 13 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Rush Limbaugh 2:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Science Fantastic 4:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sun
Science Fantastic 1:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Sounds of Sunday 4:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sun
Sunday Fireside 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
The Best of Lars Larson 10:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat, Sun
The Clark Howard Show 4:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
The Clark Howard Show 7:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
The Glenn Beck Program 3:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
The Jim Bohannon Show 1:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
The Kim Komando Show 7:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
The Lars Larson Show 10:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
The Morning Magazine (KSVC) 6:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat
The Rush Limbaugh Show 9:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
The Sean Hannity Show 12:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Valley Viewpoint Talk Show 7:45 AM (America/Los_Angeles) 14 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
When Radio Was (with Greg Bell) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
minutes