Top 20 Radio Stations A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

K


KUAR-FM 89.1 MHz - FM 89 Rhythm and News

Select a show below or create your own show.


Sel Show Name Time Duration Weekdays
A Prairie Home Companion 3:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
A Prairie Home Companion 9:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
All Things Considered (NPR) 1:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Beale Street Caravan 9:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Car Talk (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Car Talk (NPR) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Celtic Connections 7:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Diane Rehm Show (NPR) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Fresh Air (NPR) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
From Albion and Beyond 6:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed
Hearts of Space 8:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Here and Now (PRI) 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Humankind 5:30 PM (America/Los_Angeles) 30 minutes Thu
Jazz with Bob Parlocha 7:00 PM (America/Los_Angeles) 360 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Latino USA (NPR) 4:00 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Sun
Living on Earth (PRI) 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed
Marketplace with Kai Ryssdal (APM) 4:30 PM (America/Los_Angeles) 30 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Morning Edition (NPR) 3:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
New Letters on the Air 5:30 PM (America/Los_Angeles) 30 minutes Tue
On the Media (NPR) 3:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Riverwalk Jazz 6:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon
Says You! 10:30 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Sat
Selected Shorts (PRI) 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon
Smiley and West 1:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Snap Judgment (NPR) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Talk of the Nation (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
Talk of the Nation Science Friday (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Fri
Tavis Smiley Show 1:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
The Midnight Special with Rich Warren 10:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
The Thistle & Shamrock (NPR) 6:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
The Treatment (KCRW) 8:30 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Sun
This American Life (PRI) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
This American Life (PRI) 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Fri
Travel with Rick Steves 4:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Weekend All Things Considered (NPR) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat, Sun
Weekend Edition Saturday (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Weekend Edition Sunday (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sun
Weekend Radio with Robert Conrad 4:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
WoodSongs Old-time Radio Hour 6:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Thu
minutes