Top 20 Radio Stations A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

K


KVTI-FM 90.9 MHz - Northwest Public Radio

Select a show below or create your own show.


Sel Show Name Time Duration Weekdays
A Prairie Home Companion 5:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
A Prairie Home Companion 12:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
All Things Considered (NPR) 4:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
American Routes (APM) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Car Talk (NPR) 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Car Talk (NPR) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Classical 24 with Bob Christiansen 1:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Thu, Fri
Classical 24 with Bob Christiansen 8:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Thu
Classical 24 with Elena See 8:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed
Classical 24 with John Zech 3:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Classical 24 with Julie Amacher 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Classical 24 with Lynn Warfel 1:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed
Classical 24 with Scott Blankenship 10:00 PM (America/Los_Angeles) 300 minutes Mon, Sun
Classical 24 with Ward Jacobson 10:00 PM (America/Los_Angeles) 300 minutes Tue, Wed, Thu
Classical Guitar Alive 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Classical Music with Robin Rilette 9:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Echoes (PRI) 7:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
Fresh Air (NPR) 7:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Fresh Air Weekend 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Hearts of Space 9:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Inland Folk 11:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Jazz with Bob Studebaker 5:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Jazz with Ken Campbell 11:00 PM (America/Los_Angeles) 360 minutes Sat
Jazz with Scott Hanley 5:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Jazz with Scott Hanley 7:00 PM (America/Los_Angeles) 240 minutes Sat
Jazz with Scott Hanley 11:00 PM (America/Los_Angeles) 360 minutes Fri
Jazz with Tony Mowod 8:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Fri
Morning Edition (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Sunday Baroque 10:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
The Thistle & Shamrock (NPR) 6:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
This American Life (PRI) 3:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Weekend All Things Considered (NPR) 4:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat, Sun
Weekend Edition Saturday (NPR) 6:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Sat
Weekend Edition Sunday (NPR) 6:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sun
minutes