Top 20 Radio Stations A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

W


WAMU 88.5 FM American University Radio

Select a show below or create your own show.


Sel Show Name Time Duration Weekdays
A Prairie Home Companion 9:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
A Prairie Home Companion 3:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
All Things Considered (NPR) 1:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
All Things Considered (NPR) 3:30 PM (America/Los_Angeles) 90 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
As It Happens (CBC) 8:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
BBC World Service, via PRI 10:00 PM (America/Los_Angeles) 300 minutes Sat
BBC World Service, via PRI 9:00 PM (America/Los_Angeles) 300 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sun
Bob Edwards Weekend 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Bullseye with Jesse Thorn (PRI) 8:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Car Talk (NPR) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat, Sun
Diane Rehm Show (NPR) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Diane Rehm Show (NPR) 6:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Fri
Diane Rehm Show (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Fresh Air (NPR) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
Hot Jazz Saturday Night 5:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Interfaith Voices 1:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Marketplace with Kai Ryssdal (APM) 3:00 PM (America/Los_Angeles) 30 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Metro Connection 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Fri
Metro Connection 4:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Morning Edition (NPR) 2:00 AM (America/Los_Angeles) 300 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
On Being (APM) 4:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
On Point (NPR) 6:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
On the Media (NPR) 3:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Splendid Table (APM) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Studio 360 (PRI) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Talk of the Nation Science Friday (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Fri
Tell Me More (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
The Animal House 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
The Big Broadcast (WAMU) 4:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
The Kojo Nnamdi Show (PRI) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
The Politics Hour 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Fri
The Politics Hour 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Fri
The World (PRI) 5:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
This American Life (PRI) 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
To The Point (PRI) 7:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
Traditions with Mary Cliff 8:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Weekend All Things Considered (NPR) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat, Sun
Weekend Edition Saturday (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Weekend Edition Sunday (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
minutes