Top 20 Radio Stations A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

W


WOUB-FM 91.3 MHz - Ohiouniversity Public Rad

Select a show below or create your own show.


Sel Show Name Time Duration Weekdays
A Prairie Home Companion 3:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
A Prairie Home Companion (rebroadcast) 3:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Afropop Worldwide 7:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
All Things Considered (NPR) 1:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Athens Adult Album Alternative 6:30 AM (America/Los_Angeles) 210 minutes Mon, Tue
Athens Adult Album Alternative 10:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue
Audiosyncracies 5:00 PM (America/Los_Angeles) 240 minutes Sun
Audiosyncracies 11:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Tue
Audiosyncracies 9:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Thu
BBC World Service, via PRI 7:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Wed, Thu, Fri
Beale Street Caravan 8:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Beale Street Caravan 11:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Thu
Below the Salt 5:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sun
Bluegrass Review 11:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed
Bob Edwards Weekend 10:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Car Talk (NPR) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Changing World 3:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Conversations from Studio B 6:00 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Conversations from Studio B 9:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
D28+5 Bluegrass 10:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Sun
Diane Rehm Show (NPR) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
etown 10:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed
Fresh Air (NPR) 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Fresh Air Weekend 3:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Global Village with Chris Heim 9:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed
Here and Now (PRI) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Here and Now (PRI) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed, Thu, Fri
Hornpipe and Fugue 2:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Le Show - Harry Shearer (KCRW) 4:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Living on Earth (PRI) 1:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Morning Edition (NPR) 2:00 AM (America/Los_Angeles) 240 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Mountain Stage (NPR) 5:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Mountain Stage (NPR) 11:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon
Newshour (BBC) 6:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Newshour (BBC) 1:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
Newshour (BBC) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 56 minutes Mon, Tue, Sun
Nightshift (WOUB) 4:00 PM (America/Los_Angeles) 300 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
On the Media (NPR) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Prime Time Radio (AARP) 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Thu
Radio Free Athens 3:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Radio Free Athens 6:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Radio Free Athens 9:00 AM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Radio Free Athens 12:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sat
Shades of Color 3:00 PM (America/Los_Angeles) 360 minutes Sat, Sun
Smiley and West 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Soundprint 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Fri
Sports News (BBC) 5:56 AM (America/Los_Angeles) 4 minutes Mon, Tue, Sun
Stuck in the Psychedelic Era 11:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Fri
Studio 360 (PRI) 3:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Tue
Studio 360 (PRI) 6:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Talk of the Nation (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
Talk of the Nation Science Friday (NPR) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Fri
Tavis Smiley Show 11:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Tech Nation with Dr. Moira Gunn 12:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed
Tech Nation with Dr. Moira Gunn 4:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
The Health Show (Mayo Clinic) 6:30 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Fri
The Midnight Special with Rich Warren 9:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Fri
The Takeaway (PRI) 3:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue
The Thistle & Shamrock (NPR) 4:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
The World (PRI) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
This American Life (PRI) 9:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
This American Life (PRI) 3:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Mon
This American Life (PRI) 9:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
To the Best of Our Knowledge (PRI) 7:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
To The Point (PRI) 11:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed, Thu, Fri
Weekend All Things Considered (NPR) 2:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sat
Weekend All Things Considered (NPR) 3:00 PM (America/Los_Angeles) 60 minutes Sun
Weekend Edition Saturday (NPR) 5:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sat
Weekend Edition Sunday (NPR) 8:00 AM (America/Los_Angeles) 120 minutes Sun
With Good Reason 6:30 AM (America/Los_Angeles) 30 minutes Thu
World Cafe (NPR) 7:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue, Wed, Thu, Fri
World, Have Your Say 10:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Wed, Thu, Fri
WOUB Crossing Boundaries 11:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Sun
WOUB Crossing Boundaries 10:00 PM (America/Los_Angeles) 300 minutes Sat
WOUB Crossing Boundaries 4:00 PM (America/Los_Angeles) 180 minutes Mon, Tue, Wed, Thu
WOUB Crossing Boundaries 9:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Mon, Tue
WOUB Crossing Boundaries 1:00 AM (America/Los_Angeles) 60 minutes Tue
WOUB Crossing Boundaries 5:00 PM (America/Los_Angeles) 120 minutes Fri
minutes